VERBEELD.NET

Er is een speciale gelegenheid waar u extra aandacht aan wilt geven of u bent op zoek naar een kunstwerk op maat. Verbeeld.net biedt u de mogelijkheid een kunstwerk persoonlijk inhoud te geven. Op een artistieke manier vertalen wij uw wensen in beelden. Deze beelden worden op groot formaat doek overgebracht.
Verbeeld.net is een initiatief van twee broers. Bas en Jeroen Kinsbergen hebben beiden een creatief kunstzinnige achtergrond. Bas is grafisch ontwerper (sebweb.nl) en Jeroen maakt onder de naam Hiron beeldende kunst (hiron.nl.)


Jeroen over Verbeeld.net: “Ik heb altijd naast mijn werk als beeldend kunstenaar projecten met toegepaste vormgeving gedaan. Het is leuk en uitdagend om je vormgeving te richten op de wensen van een ander. (Door persoonlijke verhalen te verweven in het beeld krijgt het werk meerdere lagen van ervaring. Eerst het beeld op zich en daarna de persoonlijke uitleg van de zichtbare elementen.) Het samenwerken met Bas zorgt voor een mooie combinatie. Ik denk meer als een schilder en geef ook op die manier vorm; Bas is een vormgever en kijkt als een graficus met veel technische kennis en oog voor detail. Samen maken we een sterk team.”